fuse location for outlander 400 - ATVConnection.com ATV Enthusiast Community



Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-11-2010, 07:05 PM
Weekend Warrior
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Default fuse location for outlander 400

hey folks, i have a 2006 outlander 400 with a charging problem. i went through my owners manual and found the fuse location in the front compartment. the charging system fuse should be in the #3 position but i have no fuse there. does anyone know if canam changed this location. all help is appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-12-2010, 03:41 AM
Trailblazer
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 33
Default

Too cold to go look at mine :-) Sorry. Put a fuse in the #3 position and see what happens. Maybe yours fell out or someone is playing with you. I will look tomorrow in the day light and let you know.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Screwdriver? No, Screw Drive ATVC Correspondent Performance Mods and Project Quads 5 10-10-2015 11:20 AM
Outlander L Tow Points bigred20653 CAN-AM (BRP) 2 10-02-2015 11:05 AM
Hensim 150 no lights or electrical start Lucas Bohanan Polaris 1 09-29-2015 02:16 AM
2010 Tao Tao 110D Electrickery EIF Chinese Quads 0 09-25-2015 07:59 PM
Ignition switch on- fuse blows Nosniborpapa Kawasaki 4 09-19-2015 08:07 PM


Tags
03 , 400 , atv , bombardier , box , canam , charging , fuse , fuses , fusivel , located , location , outlander , problem , problems


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:03 PM.