2008 800 rzr started ran 5 seconds shut down - Page 2 - ATVConnection.com ATV Enthusiast Community



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #11  
Old 10-28-2016, 07:09 PM
Weekend Warrior
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2016
Location: Western pa
Posts: 8
Default

Oops it's fpg I wanted to type ha ha too fast for my old hands
Reply With Quote
  #12  
Old 10-28-2016, 07:42 PM
old polaris tech's Avatar
Polaris ATV Expert
Retired and loving it!
 
Join Date: Jun 2008
Location: North Texas
Posts: 20,691
Default

It's called having brain farts.Fingers out pace the old brain. I have them quite often and keep going back and rereading my posts and changing or adding things. Seems it's happening more as I get older
Reply With Quote
  #13  
Old 10-29-2016, 03:26 PM
Weekend Warrior
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2016
Location: Western pa
Posts: 8
Default 800 Rzr won't start

Ha it's fixed after testing most things out took the oil filter off and I runs so I took out the relief valve buffed it honed it's hole and bingo it runs again wow what a challenge onyx thing is when I took off all the plastics I found some bolts missing from different parts and a cracked you pipe can I weld that pipe?
Reply With Quote
  #14  
Old 10-29-2016, 04:18 PM
old polaris tech's Avatar
Polaris ATV Expert
Retired and loving it!
 
Join Date: Jun 2008
Location: North Texas
Posts: 20,691
Default

Oil pressure relief valve "bullet" was sticking causing the problem?
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:25 AM.