Go Back   ATVConnection.com ATV Enthusiast Community » Brand Discussions Area » Polaris
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to ATVConnection Forums!
Welcome to ATVConnection.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the ATVConnection Forums community today!


Reply
  #1  
Old 02-10-2008, 09:34 PM
Weekend Warrior
Garage is empty, add now
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 6
Default Scrambler 400---No Spark.

Have a 2002 scrammy 400 "X" 4x4. hasn't ran in 2 plus years, Just installed new tranny, it started (pull start, battery dead), ran, moved. ran it a few minutes. now nothing, no spark. Pulled flywheel off, cleaned all electrical stuff. Does it need "some" battery power? is there fuses? breakers? anything it may be?
Reply With Quote
Old 02-10-2008, 09:34 PM
Reply

Tags
2000, 400, no, scrambler, spark



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On