Go Back   ATVConnection.com ATV Enthusiast Community » Brand Discussions Area » Polaris
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to ATVConnection Forums!
Welcome to ATVConnection.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the ATVConnection Forums community today!


Reply
  #1  
Old 01-03-2011, 06:18 PM
Weekend Warrior
Garage is empty, add now
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7
Default 2005 polaris 330 magnum ECM?

I put the battery charger on my 05 polaris magnum 330.The next day I go to start it and the check engine lights flashing and it says its hot!Mind you it was just started so wasnt overheating.And the fan isnt coming on either.From what Ive read there was recalls on the ecm.Ive read similar stories on other polaris's but every story says the fan is constanly running wich is not the case on this polaris.What do you guys think?Any help is greatly apreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-03-2011, 08:05 PM
Pro Rider
Garage is empty, add now
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,343
Default

there were recalls on ecm, not sure if yours is one, looking at the parts diaram, it only has an oil cooler , no radiator, it still has a temp sensor, its # 14on the parts diagram, put 12 volts directly to the fan and see if it works, if it does I would say it is the sensor or maybe bad ecm, I looked at the parts on Ronnies .com
__________________
2009 850 xp sage green
2009 850 xp, stealth black, my sons
1997 425 magnum,500HO motor in it
2008 Dodge Ram 1500
1997 Dodge Ram 1500
Reply With Quote
  #3  
Old 01-03-2011, 08:07 PM
Weekend Warrior
Garage is empty, add now
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7
Default

Ok I just put 12 volts directly to the fan and nothing.Thanks for ideas.Apprecited
Reply With Quote
  #4  
Old 01-04-2011, 07:59 PM
Pro Rider
Garage is empty, add now
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,343
Default

fans bad , go on ebay ,you can get the same fan for much less
__________________
2009 850 xp sage green
2009 850 xp, stealth black, my sons
1997 425 magnum,500HO motor in it
2008 Dodge Ram 1500
1997 Dodge Ram 1500
Reply With Quote
Old 01-04-2011, 07:59 PM
Reply

Tags
05, 2005, 330, check, ecm, engine, flashing, forum, hot, magnum, magnum330, polaris, sensor, start, temp



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On