LTZ 400 problems starting, PLEASE HELP! - ATVConnection.com ATV Enthusiast Community


Go Back   ATVConnection.com ATV Enthusiast Community » Brand Discussions Area » Suzuki
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search



Reply
  #1  
Old 09-01-2012, 06:31 PM
Weekend Warrior
Garage is empty, add now
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 21
Default LTZ 400 problems starting, PLEASE HELP!

I have a 05 suzuki ltz 400 and it started to get harder and harder to start so I replaced the battery, the starter and the relay but now all I get is a crazy clicking noise what else could be wrong or did i get a bad relay maybe???? Idk. Any help is appreciated, thx
Reply With Quote
  #2  
Old 09-01-2012, 07:08 PM
Weekend Warrior
Garage is empty, add now
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 21
Default

oh also I can start it by pull starting.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-03-2012, 09:45 PM
Knust's Avatar
Trailblazer
2006 Suzuki LTZ 400
My Garage
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 78
Default

Starter clutch
Reply With Quote
Old 09-03-2012, 09:45 PM
Reply

Tags
2006, 2009, 400, acceleration, atv, common, issues, ltz, motor, problem, problems, relay, starter, starting, suzuki



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -5. The time now is 08:09 AM.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company
 
Contact Us Advertising Privacy Statement Terms of Service Jobs Forum Text Archives
Emails & Contact Details