Hisun 700 UTV - ATVConnection.com ATV Enthusiast Community



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 02-12-2017, 05:25 PM
kenvb's Avatar
Big Poop
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2017
Location: Whitecourt Alberta Canada
Posts: 27
Default Hisun 700 UTV

I just bought a a 07 Hisun 700 for $600 from a friend, it starts right up, runs for about `10 minutes and quits. no fuel. spray gas into intake and away it goes,but only on the gas being sprayed in. let it sit another 10 minutes and it starts on its own ? fuel pump maybe? its vacuum operated? might try a small elec pump.its nice shape ,had this problem for long time. it has 800 kms on it.
Attached Thumbnails
Hisun 700 UTV-barrys-700-hisun.jpg  
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2017, 07:15 PM
Extreme Pro Rider
Knows Old ATV Questions!
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 5,040
Default

Check the fuel tank vent for clogs. Common issue across we all ATVs
Reply With Quote
  #3  
Old 02-12-2017, 07:21 PM
hydrex's Avatar
Pro Rider
 
Join Date: Jan 2016
Location: Penobscot, Maine
Posts: 585
Default

Also see if it has a plugged inline fuel filter.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-12-2017, 08:17 PM
kenvb's Avatar
Big Poop
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2017
Location: Whitecourt Alberta Canada
Posts: 27
Default

thanks, will do. it sure looks similar to a Yamaha Rhino ?
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:14 PM.