2003 400 ex - ATVConnection.com ATV Enthusiast Community



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-07-2017, 12:21 PM
Weekend Warrior
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
Default 2003 400 ex

Ok so I have a 2003 400 ex. Last weekend went out riding everything was fine and dandy I loaded onto trailer to take home. Got home and unloaded to put in garage and it acted like it wouldn't go into gear. I push down on shifter and it "clicks" into gear but doesnt seem to actually engage. Now if I let out on the clutch in first gear and give it a decent amount of throttle it barely wants to move forward. It seems to move thru all gears but actually doesn't engage in anything but neutral. Any pointers??
Reply With Quote
  #2  
Old 03-07-2017, 02:34 PM
DirtDevil101's Avatar
Pro Rider
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 673
Default

Take a good long look at a part fiche related to your shift drum/forks...sometimes the pin and or springs can come off...so your gear lever moves, but it's not moving the drum to shift the gears...
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:42 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
What's your question?
Send