Suzuki 250 with fresh Maxxis Mudbugs - Page 3 - ATVConnection.com ATV Enthusiast Community



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #21  
Old 11-26-2010, 10:06 AM
JoshK's Avatar
Weekend Warrior
 
Join Date: Nov 2010
Location: Dallas, Texas
Posts: 3
Default Wow!

Totally SWEET! Good thing you have a truck to pull it out!! Otherwise... You know you have done your job mudding when you get stuck... totally
Reply With Quote
  #22  
Old 11-26-2010, 10:18 AM
Trailblazer
 
Join Date: Nov 2010
Location: Greer, SC
Posts: 33
Default

I've got the same exact quad, but I can't get any water on my engine or it'll die quick. Have you waterproofed anything to help it?
Reply With Quote
  #23  
Old 06-09-2011, 11:11 PM
Trailblazer
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 60
Default yea, it's seen water...

Quote:
Originally Posted by rufrydsc2 View Post
I've got the same exact quad, but I can't get any water on my engine or it'll die quick. Have you waterproofed anything to help it?
YouTube - ‪Crossing the tank‬‏

I had it deeper than that once, stuck, was by myself and couldn't get a picture till later. Got water in the air box and engine. Had to change oil imediatly. about all I have done since then is put gasket maker on the air box lid. Haven't even seen high water since then. Best advice I can say is check the tunning on the carburator and the valves for correct rocker arm adjustment.

Reply With Quote
  #24  
Old 06-09-2011, 11:11 PM
Trailblazer
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 60
Default

Reply With Quote
  #25  
Old 06-10-2011, 01:16 PM
MooseHenden's Avatar
Super Moderator
Well, golly JimBob!
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 33,007
Default

Quote:
Originally Posted by mustangstephen View Post
Looks like you got the 4wd working.
Reply With Quote
  #26  
Old 06-10-2011, 03:29 PM
Trailblazer
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 60
Default

Quote:
Originally Posted by MooseHenden View Post
Looks like you got the 4wd working.
Actually I gave up on my 4wd quad and just use it for parts. Way to much wrong/missing to fix up. That is my same old 2wd with mudbugs.
Reply With Quote
  #27  
Old 06-11-2011, 01:23 PM
MooseHenden's Avatar
Super Moderator
Well, golly JimBob!
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 33,007
Default

Quote:
Originally Posted by mustangstephen View Post
Actually I gave up on my 4wd quad and just use it for parts. Way to much wrong/missing to fix up. That is my same old 2wd with mudbugs.
Thought I was looking at an old King Quad in some of the pictures and videos. My error.
Reply With Quote
  #28  
Old 06-11-2011, 03:46 PM
Trailblazer
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 60
Default

Quote:
Originally Posted by MooseHenden View Post
Thought I was looking at an old King Quad in some of the pictures and videos. My error.
No problem. I'll take it as a compliment being mistaken for 4wd.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1987 Suzuki LT500R QuadRacer Quadzilla Heritage Classifieds, Garage Sale & Swap Shop 0 09-25-2015 01:39 PM
ATV Flips & Tosses Rider HD 1080p 60fps black_thunder ATV Videos 2 09-20-2015 10:21 PM
Hi from Virginia Beach Alex G. Introduce Yourself 2 09-19-2015 06:34 PM
Please help!! '04 Magnum 330 Boggy Nosniborpapa Polaris 5 09-12-2015 05:54 PM


Tags
05 , 250 , 83 , atv , bugs , maxxis , mud , mudbugs , ozark , pics , quad , suzuki , suzuki250 , tiers , tired , tires


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:09 AM.