2005 Yamaha grizzly 125 need help bad! - ATVConnection.com ATV Enthusiast Community



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-16-2017, 07:34 PM
Weekend Warrior
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
Default 2005 Yamaha grizzly 125 need help bad!

I've had this 125 since it was made it's a great little ride and I've been trying to fix it up for my little cousins to ride but I can seem to catch a break. It was sitting for I while due to transmission issues I pulled it apart and fixed those filled her with gas and she fired right up. Ran for 30 mins and shut off. I thought it was the head gasket and I pulled the head off checked everything and replaced it.. It has plenty of compression. But now it wants to run but when it fires it exhausts out the intake and exhaust port I couldn't find anything on setting the camshaft timing but I did see the arrow on the head and dot/hole on the camshaft and I figured they had to line up while piston was at tdc. But I could be wrong if anyone has any incite into this I'd be very greatful..
Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2017, 05:54 PM
Trailblazer
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 31
Default

It sounds like its tdc n timed right but i have zero experience with that exact machine.

Check vale lash cold and make sure everything's in spec. See if you can lookup the timing mark set up too.

good luck man!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:32 AM.