Forum not displaying on full screen. - ATVConnection.com ATV Enthusiast Community



Help With Forum Software! A Place to get Help with the Forum.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 10-29-2016, 05:52 PM
nachop's Avatar
Range Rover
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 186
Default Forum not displaying on full screen.

Is anyone else having problem with the display on this forum? Everything is displayed on a little less than half the screen.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-29-2016, 05:57 PM
old polaris tech's Avatar
Polaris ATV Expert
Retired and loving it!
 
Join Date: Jun 2008
Location: North Texas
Posts: 22,541
Default

Are you using Adblock Plus? Works on Firefox,Chrome,etc. If not give it a try. I've always had most of the screen with a small strip on the right that's blank.No complaints and this add on works!https://adblockplus.org/
Reply With Quote
  #3  
Old 10-29-2016, 10:11 PM
jumbofrank's Avatar
Moto Psycho
 
Join Date: May 2008
Location: Michigan
Posts: 7,456
Default

I'm running Firefox with Adblock Plus and there's about 2 inches on the right side that's blank.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:56 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: