Polaris Discussions about Polaris ATVs.
Sponsored by:
Sponsored by:

4x4 not working on Polaris Hawkeye 300

  #1  
Old 05-13-2019, 11:32 AM
Weekend Warrior
Thread Starter
Join Date: May 2019
Posts: 1
Default 4x4 not working on Polaris Hawkeye 300

I have a 2007 Hawkeye 300 4x4 that is an awesome little ATV. It has All-Wheel drive and a switch on the handle bar that allows you to turn on or off the front axles. That switch stopped working and Im not sure why. I have not opened it up to take a look as I thought it could be something silly that someone with more knowledge may have run into so I thought I would post the question here first. Entertaining any and all ideas. I have purchased the Service Manual for it and should have it shortly.

Thanks in advance for your ideas and time!
-TommyC
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Chad Spears
Polaris Ask an Expert! In fond memory of Old Polaris Tech.
1
01-12-2018 04:27 PM
DSIHIPPY
Polaris Ask an Expert! In fond memory of Old Polaris Tech.
3
03-22-2014 04:02 PM
HEMIPOWER
Arctic Cat
17
04-04-2006 11:35 AM
HEMIPOWER
Polaris
5
04-03-2006 01:46 AM
GR8
Polaris
5
07-09-2005 12:28 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 4x4 not working on Polaris Hawkeye 300


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: