Mule 3010 problems - ATVConnection.com ATV Enthusiast Community


Go Back   ATVConnection.com ATV Enthusiast Community » SxS / UTV Discussion » Kawasaki Mule and Teryx
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search



Reply
  #1  
Old 04-05-2008, 08:27 PM
Range Rover
Garage is empty, add now
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 135
Default Mule 3010 problems

our mule 3010 will not fire up...

we went to start it today, and it had a dead battery.. so we towed it home and put the charger on it. Now after the battery is fully charged, it will not start. We have spark and fuel... why will it not run?

thanks,
erick
Reply With Quote
Old 04-05-2008, 08:27 PM
Reply

Tags
2004, 3010, battery, dead, forums, kawasaki, mule, mules, problem, problems, run, start, starting, trouble, wont



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -5. The time now is 12:23 AM.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company
 
Contact Us Advertising Privacy Statement Terms of Service Jobs Forum Text Archives
Emails & Contact Details