2011 mule 610 not starting - ATVConnection.com ATV Enthusiast Community

Kawasaki Side by Sides Talk about the rugged Kawasaki Sport and Utility

2011 mule 610 not starting

Reply

  #1  
Old 02-04-2018, 05:37 PM
Weekend Warrior
Thread Starter
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
Default 2011 mule 610 not starting

My 2011 mule 610 was starting fine. I took it in to get it assessed to see how much it would be worth. The dealer mechanic did a compression test on it and said that the compression failed. Ever since then the only way that it will start is to boost it off. And it doesn't have any power when I do get it started. What is the problem and how do I fix it?
 
Reply With Quote
  #2  
Old 02-04-2018, 09:37 PM
old polaris tech's Avatar
Polaris ATV Expert
Retired and loving it!
Join Date: Jun 2008
Location: North Texas
Posts: 24,352
Default

Dealer do anything besides check compression? You can do a simple compression test yourself to confirm but I'd check valve clearance first if the dealer didn't. Having to boost one off with another battery to crank up can also be a sign of low compression on a lot of engines.
 
Reply With Quote
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Mpit
Polaris
3
01-27-2018 01:54 PM
cornermike
Polaris
5
01-25-2018 11:33 AM
jmaska1989
Introduce Yourself
3
11-23-2017 09:38 AM
rarlzaburns6
Polaris Ask an Expert! In fond memory of Old Polaris Tech.
10
10-25-2015 01:48 PM
andman
Polaris
2
08-02-2013 08:21 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2011 mule 610 not starting


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: