Polaris Discussions about Polaris ATVs.
Sponsored by:
Sponsored by:

2008 Polaris AWD

  #1  
Old 05-01-2019, 01:12 PM
Weekend Warrior
Thread Starter
Join Date: Apr 2018
Posts: 20
Default 2008 Polaris AWD

Hi all, I have a continuing AWD problem, I have installed a new aluminum carrier in the front differential along with a new armature plate both original appeared to be good, I refilled with the Polaris recomended oil to the proper level. Once installed and all four wheels in the air I can get all four to spin under throttle in 2x4,4x4 and ADC4x4 but no power to the front wheels in reverse with the throttle overide depressed, I cannot get the front wheels to disengage in 2x4, also the AWD icon in the speedo cluster is not coming on at all now, prior to the last tear down it was iluminating but same thing it wouldn't come out of 4x4. Anybody have any ideas out there? Getting really frustrated on this end
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Mustangpaul
Polaris
0
05-30-2018 02:57 PM
crescendo
Polaris
4
04-28-2018 04:28 AM
Spank20
Polaris Ask an Expert! In fond memory of Old Polaris Tech.
5
03-24-2018 07:03 PM
trbojet1
Polaris
14
10-12-2017 04:33 PM
bbrc
Polaris
26
01-17-2005 10:25 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2008 Polaris AWD


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: