400e keeps stalling... help? - ATVConnection.com ATV Enthusiast Community

Honda Discussions about Honda ATVs.

400e keeps stalling... help?

Reply

  #1  
Old 07-13-2018, 05:07 PM
Weekend Warrior
Thread Starter
Join Date: Mar 2018
Posts: 14
Default 400e keeps stalling... help?

Just changed my clutch with a tusk clutch in my 400ex... put it all back together and now it stalls when I put it in first. Replaced the cable and still stalls. Any ideas?
 
Reply With Quote
  #2  
Old 07-16-2018, 09:28 AM
DirtDevil101's Avatar
Pro Rider
Join Date: Oct 2015
Posts: 1,074
Default

Yes...you didn't re-install it correctly or the new cable is not adjusted correctly...pull the cover and observe how much movement when you pull the clutch...there should be 1/4" or so...if little or none then the something is not quite right. Sometimes the clutch cover requires a new OEM gasket...if you used gasket maker that could also cause it not to disengage enough to slip it into gear...
 
Reply With Quote
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
400EXGuy070
Honda
3
06-01-2006 11:19 PM
MHull
Polaris
7
05-09-2005 01:45 PM
bgdggr1
Yamaha
19
07-15-2004 04:28 PM
nostradamus2001
Suzuki
9
11-17-2002 03:02 PM
Toaster
Suzuki
3
03-15-2002 11:57 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 400e keeps stalling... help?


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: